Parlament

Sitges GI mostra el seu descontent a la decisió d'Aurora Carbonell d'acceptar el càrrec de diputada

Sitges GI Sitges 26-07-2019 07:47

Demanen que s'aprofiti la nova situació per treballar més a fons temes i aspectes a millorar al municipi de Sitges que son competència de la Generalitat

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Sitges GI ha celebrat una assemblea on ha quedat palès que el grup no està content amb el nomenament d'Aurora Carbonell com a Diputada del Parlament de Catalunya, trencant el compromís del 100% de dedicació a l'Ajuntament de Sitges al que s'havia arribat.

Així li han fet saber els regidors del grup David Martínez i Guillem Escolà a l'Alcaldessa i regidors d'ERC, que no comparteixen les explicacions que han donat els republicans, i vetllaran per què el compromís del grup municipal d'Esquerra al front del Govern municipal continui com era previst i que el càrrec com a Diputada d'Aurora Carbonell no interfereixi ni freni el projecte de futur que estan dissenyant els tres partits que formen l'equip de Govern Municipal.

També han posat sobre la taula que en el cas que vegin que els projectes per a Sitges no avancen tal i com esta previst, que l'Alcaldessa deixi el càrrec de Diputada i dediqui el cent per cent del seu temps al municipi, tal i com estava acordat. Tot i això han decidit donar un vot de confiança a ERC i demanen que s'aprofiti la nova situació per treballar més a fons temes i aspectes a millorar al municipi de Sitges que son competència de la Generalitat de Catalunya com la sanitat i l'ensenyament.

El grup municipalista Sitges GI avança amb el seu dia a dia al front de les seves regidories, preparant els projectes juntament amb Guanyem Sitges i ERC de cara al nou curs polític que començarà al mes de setembre.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon