Ple municipal

El ple de Vilanova aprova l'extensió de l'acord laboral amb la Policia Local a la totalitat de la plantilla

Redacció Vilanova i la Geltrú 30-07-2019 04:45

El ple de Vilanova aprova l'extensió de l'acord laboral amb la Policia Local a la totalitat de la plantilla. Ajuntament de Vilanova

En l'apartat de mocions, es va aprovar per unanimitat la proposta del PSC contra la retallada de dos metges per torn al servei d'urgències de l'Hospital de Sant Antoni Abat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La primera sessió plenària de l'Ajuntament de VNG després de formalitzar l'acord de govern entre ERC, JuntsxCat i Capgirem VNG CUP va servir per aprovar les set persones que formaran la pabordia de Festa Major l'any vinent. Enric Garcia Viadel, Marta Torres Casellas, Glòria Bayarri Condom, Mercè Nogués Forgas, Neus Viso Jiménez, Xavier Rondon Medina i Francisca Castañeda seran els encarregats d'organitzar la festa l'any 2020.

El Ple d'ahir va donar compte també de l'adhesió al manifest de la diada internacional de l'alliberament lesbià, gai, transsexual, bisexual i intersexual (LGTBI), del dia 28 de juny de 2019, que van llegir regidors i regidores de totes les forces polítiques del Ple.

Altres acords van ser l'extensió d'efectes aplicables de l'acord amb la Policia Local de Vilanova i la Geltrú, aprovat pel ple de l'Ajuntament de 6 de maig de 2019, a la totalitat de la plantilla municipal,  i les dates de les festes locals de Vilanova i la Geltrú per a l'any 2020. Com és habitual el 17 de gener, festivitat de sant Antoni Abat, i el 5 d'agost, mare de Déu de les Neus, Festa Major de la ciutat, seran festius.

Un altre punt aprovat, pel procediment d'urgència, va ser la "modificació de l'acord sobre les retribucions i assignacions dels membres electes i dels grups municipals" amb els vots a favor del govern, en contra del PSC i Ciutadans, i l'abstenció de Som VNG.

En l'apartat de mocions, es va aprovar per unanimitat la proposta del PSC "contra la retallada de dos metges per torn al servei d'urgències de l'Hospital de Sant Antoni Abat", i va decaure la moció de Ciutadans, "Per al compliment de la Llei de banderes", amb el vot a favor de Cs, l'abstenció del PSC i el vot en contra del govern i Som VNG.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon