Aldarulls

Detingut per atemptat contra l'autoritat un jove implicat en una baralla al passeig de Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 30-07-2019 05:41

Una desena de persones es van veure implicades en els aldarulls al passeig del Carme, la matinada de dijous a divendres

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

La policia local de Vilanova va detenir la matinada de dijous, a les 03.18 hores, un jove per atemptat a agents de l'autoritat. Els fets van tenir lloc al passeig del Carme, quan la policia va ser alertada d'una baralla d'una desena de persones davant d'una pizzeria, on s'estaven agredint i llençant cadires de l'establiment al carrer. 

Els agents van identificar una dona i les seves acompanyants, que manifesta als agents que ha estat agredida per dues dones i presenta esgarrapades al coll. També identifiquen dues persones més que manifesten que estaven en un banc del passeig, i quan han passat les noies els han escopit. Han començat a discutir i han acabat llençant-se cadires de la terrassa d'un establiment.

Amb les dues presumptes agressores, s'identifica un jove que, en un moment de la identificació, dóna una empenta a l'agent fent-lo caure al terra i marxa corrents. El jove és interceptat per un agent dels Mossos i un de la Policia Local, posa resistència activa i agredeix els dos agents, fins que és detingut. S'obren diligències judicials.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon