Festival de música

El mite de Queen reviu al festival Terramar de Sitges

Redacció Sitges 31-07-2019 08:35

El mite de Queen reviu al festival Terramar de Sitges. Jardins Terramar

God Save The Queen rememora els millors moments del mític concert de Wembley de l’any 1986, amb una exhibició dels grans himnes del grup

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Aquesta nit aterrava al Festival Terramar de Sitges tot un fenomen de masses mundial que està reeditant l’èxit d’una de les bandes mítiques de la història del rock. God Save The Queen és sense cap mena de dubte la banda tribut més important de tots els temps, segons la revista Rolling Stones.  Pablo Padín (vocalista) com Freddie Mercury, Juan Francisco Calgaro (guitarra) com Brian May, Matías Albornoz (bateria) com Roger Taylor i Ezequiel Tibaldo (baix) com John Deacon, reencarnen l’esperit de Queen.

God Save The Queen, la banda tribut escollida per Queen i la 20th Century Fox per a la promoció de “Bohemian Rhapsody”, el biopic guardonat amb quatre premis Oscars, han transmès l’energia de la banda original i una posada en escena que ha fet vibrar al públic que omplia amb totes les entrades venudes des de fa tres mesos.

 

PUBLICITAT

Arxivat a

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon