Bàsquet

Crònica del Clínic Internacional de Sitges 2019

CB Sitges Sitges 31-07-2019 04:39

Imatge de la quinzena edició del Clínic Internacional de Sitge. Eix

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El passat dissabte dia 27 de juliol es va celebrar la quinzena edició del Clínic Internacional de Sitges, organitzat per l’Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol (ACEB) conjuntament amb el C.B. Sitges i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges, la FCBQ, la Secretaria General de l'Esport i l’AEEB. Al Pavelló Poliesportiu Pins Vens, hi van assistir més de 50 entrenadors que van seguir amb intensitat totes les conferències.

Enguany s’hi va fer també el 1r Memorial Josep Lluís Cortés  que era Ex-President i President d’Honor de l’ACEB quan va traspassar l’any passat, i aquesta Associació va lliurar un record a la seva família.

Tot seguit, el primer ponent fou Jairo Vázquez (Preparador Físic 1r equip sènior FC Barcelona) parlant de "Entrenament de forà en el basquetbol : estratègies per a la prevenció de lesions i l’optimització del rendiment”

El segon ponent va ser Oscar Quintana (Entrenador ACB) que va tractar el tema de la “Construcció defensiva : des de formació a professionals”

Per acabar l’activitat, Jorge Serna (Entrenador del Força Lleida a Liga LEB Oro)  va desenvolupar el tema  “Interpretar l’entrenament tècnic-tàctic des de la velocitat”. 

El nivell dels conferenciants i temes, van aconseguir captar notablement l’interès de tots els assistents.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon