Espai Jove

Sitges canvia la Festa d’Estiu per L’Alternativa Jove amb l’objectiu d’ampliar el públic assistent

Redacció Sitges 03-08-2019 08:24

Sitges canvia la Festa d’Estiu per L’Alternativa Jove amb l’objectiu d’ampliar el públic assistent. Ajuntament de Sitges

Per primera vegada en una festa organitzada per la regidoria de Joventut es vendran begudes alcohòliques als majors de 18 anys que presentin el DNI

La iniciativa, adreçada a joves de 15 a 35 anys, aplegarà discjòqueis de Sitges emergents amb l'objectiu que es donin a conèixer

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

L'Ajuntament de Sitges organitzarà el 14 d'agost a la Pineda de l’'Espai Jove la tradicional festa d'estiu des de les 19.00 fins a les 01. 30 hores amb un nou enfocament pensada específicament per a l’oci nocturn i per a un públic jove més ampli. La regidoria de Joventut ha reinventat aquesta iniciativa lúdica amb el nom L'Alternativa Jove  per despertar l'interès del jovent entre els 15 i els 35 anys. Un dels objectius d'aquest canvi és ampliar la franja d'edat que atén habitualment aquest servei municipal que és de 12 a 17 anys.  La festa pretén oferir una alternativa d'oci nocturn i, per aquest motiu, es vendran begudes alcohòliques anticipadament als majors de 18 anys que presentin el DNI. El mateix dia de la festa els majors d’edat també podran adquirir begudes si presenten el DNI.

Durant la festa, es disposarà d’espais de sensibilització i atenció directa com el Punt Lila amb  informació, prevenció i abordament d’assetjaments i agressions masclistes i lgbtifòbiques. També hi haurà un punt d'informació,  prevenció i reducció els riscos associats al consum de drogues, que portarà l'associació SOM.NIT.

L'entrada a L'Alternativa Jove serà gratuïta i es farà a l’aire lliure. Les barres estaran gestionades pel Consell Municipal de Joves de Sitges i les begudes i els refrescos tindran preus populars. 

A més, la festa servirà també per promoure els joves discjòqueis emergents de l'escena musical sitgetana. El programa de música arrencarà a les 19.00 h amb Onemore Soundsystem, que oferirà una sessió de regagae-dub. A les 21.15 es farà el relleu musical a les 22.15 h amb STGS MIX, que oferirà Pachanga. La festa farà un gir a les 23.15 amb Dj Bruno que punxarà Techno House fins a les 1.30 hores. 

L'Alterantiva Jove és una festa organitzada per l’Espai Jove, un servei de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sitges amb la col·laboració del Consell Municipal de Joves.  

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon