Festa Major 2019

Els Pabordes 2019 passen el relleu als nous organitzadors de la Festa Major 2020

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-08-2019 05:45

Els Pabordes 2019 passen el relleu. Ajuntament de Vilanova

La pabordia sortint traspassa l'honor de la Confraria dels Pabordes de la Festa Major de la Mare de Déu de les Neus als pabordes entrants

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Enric Garcia Viadel, Marta Torres Casellas, Glòria Bayarri Condom, Mercè Nogués Forgas, Neus Viso Jiménez, Xavier Rondon Medina i Francisca Ruiz de Castañeda seran els encarregats d'organitzar la Festa Major l'any 2020.

El 6 d'agost al vespre, darrer dia de Festa Major, se celebra l'acte públic en el qual els pabordes i les pabordesses sortints traspassen l'honor de la Confraria dels Pabordes de la Festa Major a la pabordia entrant.

Els jardins del Museu Romàntic Can Papiol, plens de gom a gom, van acollir aquest acte tradicional en el qual l'alcaldessa Olga Arnau i la regidora de Cultura  Adelaida Moya van voler agrair la tasca dels pabordes de 2019 per haver organitzat una Festa Major tan lluïda.

Els pabordes i pabordesses sortints van voler agrair les seves famílies i tota la ciutadania per haver contribuït a fer la festa gran, i van acabar el seu mandat com el van començar: amb una pregària a la Mare de Déu de les Neus, a més d'un emotiu vídeo ple d'anècdotes d'aquest any de mandat.

L'alcaldessa i la regidora van donar la benvinguda, van desitjar sort, i van lliurar les medalles i pins als pabordes de l'any 2020, que es van mostrar confiats en poder organitzar una festa per a totes les vilanovines i vilanovins.

L'acte va comptar amb la participació dels Ministrers de la Vila-Nova, que van interpretar l'Himne dels Pabordes, i va acabar amb un refrigeri abans d'anar a sopar i tancar la festa amb el Ball de Pabordes.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon