Tempesta

Un llamp fa caure la creu del campanar de Santa Maria de Lavit, a Torrelavit

Redacció Torrelavit 12-08-2019 01:18

Un llamp fa caure la creu del campanar de Santa Maria de Lavit, a Torrelavit. Ajuntament de Torrelavit

Aquesta nit es reunirà el consell parroquial per avaluar la situació i decidir si la missa de la Festa Major, prevista per dijous a les 12.00h, es pot fer, com és habitual, en aquesta església

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Un llamp va fer caure anit la creu de pedra del campanar de Santa Maria Lavit i va provocar danys en la teulada i les instal·lacions elèctriques de l’església i la rectoria. L’equip de govern municipal ha contactat de bon matí amb el rector i han fet una visita al lloc amb el cap de la brigada.

De moment, el Bisbat de Sant Feliu de Llobregat ha comunicat l’incident a l’assegurança perquè el pèrit pugui fer una valoració dels danys. Aquesta nit es reunirà el consell parroquial per avaluar la situació i decidir si la missa de la Festa Major, prevista per dijous a les 12.00h, es pot fer, com és habitual, en aquesta església, o si s’ha de traslladar a Sant Marçal de Terrassola. El Bisbat ha comunicat, però, la intenció de fer tot el possible per celebrar la festa major amb la màxima normalitat.

De moment, el govern municipal juntament amb el cap de la brigada estan avaluant els possibles danys que la tempesta d’anit pot haver provocat en l’enllumenat públic i la resta d’equipaments municipals.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon