Esclafit

Vilanova manté el bany prohibit a les platges per la presència de plaques de la nau esfondrada al port

ACN/ Gemma Sánchez Vilanova i la Geltrú 13-08-2019 09:22

Pla general de membres dels GRAE dels Bombers de la Generalitat retirant del mar restes de les plaques de la nau esfondrada al port amb el temporal. B

L’oficina municipal del consumidor ofereix assessorament als afectats pel temporal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú manté aquest dimarts el bany prohibit a les platges, ja que els efectes del temporal de la matinada de dilluns encara són presents al litoral. Tant a la sorra com dins l’aigua, han aparegut restes de la nau que la tempesta va esfondrar a la dàrsena de mercaderies del port. Si bé durant tota la jornada d’ahir l’equip aquàtic del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers va estar pentinant la zona, avui segueixen flotant elements que arriben a la platja i el consistori ha decidit mantenir el bany prohibit per seguretat. Mentrestant, el port ha reobert l’espai de mercaderies i l’Ajuntament ha posat l’oficina municipal del consumidor (OMIC) a disposició de tots els veïns afectats pel temporal.

Aquest dimarts també han quedat reoberts tots els passos sota via, i el consistori ha retirat bona part dels arbres caiguts que encara hi havia a places i carrers. Els primers càlculs apunten a més de 150 arbres i palmeres caigudes. Aquest dimecres, l’Ajuntament té previst comunicar el recompte oficial de danys.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon