Conflicte Laboral

Noves mobilitzacions dels treballadors de Mon-bus davant la manca de seguretat en les línies de bus al Garraf

ACN Vilanova i la Geltrú 19-08-2019 05:01

Durant els mesos de setembre i octubre es faran aturades parcials els dilluns i divendres de les 7 a les 10 del matí i de les sis a les nou del vespre

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Els treballadors de l'empresa d'autobusos Mon-bus han decidit convocar mobilitzacions per protestar contra la manca de seguretat a la línia del Garraf, especialment a la nit. Denuncien que la sensació d'inseguretat és habitual tant per als conductors com per als passatgers amb agressions físiques i verbals continues que "estan afectant psicològicament el conjunt de la plantilla". Davant la manca de voluntat de l'empresa per buscar solucions al problema amb la instal·lació de càmeres de seguretat o la contractació de personal de seguretat, els treballadors faran aturades parcials tots els dilluns i divendres de setembre i octubre de les 7 a les 10 del matí i de les sis a les nou del vespre.

En un comunicat, el comitè d'empresa lamenta també que les nombroses gestions realitzades amb els Mossos d'Esquadra i els ajuntaments de Sitges, Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes no hagin servit per millorar la seguretat a la línia.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon