Caos a Rodalies

Retards d'una hora a les línies R2 sud, R2 nord, R11, R13, R14, R15 i R16 per una avaria a Sants

ACN Barcelona 23-08-2019 10:57

Usuaris de Renfe afectats per l'avaria esperant a l'estació de Sants, el 23 d'agost del 2019. ACN

Tècnics d'Adif treballen per reparar la incidència

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Una avaria a les instal·lacions de Sants provoca retards d'una hora a les línies R2 sud, R2 nord, R11, R13, R14, R15 i R16, segons informa Renfe. La incidència s'ha produït a les 6.30 hores a la zona de vies direcció Passeig de Gràcia. Tècnics d'Adif s'han desplaçat fins al lloc per procedir a la seva reparació.

“És una incidència al sistema de senyalització que està provocant retards que poden superar els 60 minuts en alguns casos”, ha explicat el portaveu de Renfe, Antonio Carmona. Els usuaris que es poden veure més afectats, assenyalen des de Renfe, són els viatgers de Rodalies, ja que és una jornada laborable, i el de llarga distància que ha d'agafar el corredor del Mediterrani. “Adif està treballant en la reparació però encara no ens ha comunicat una previsió de la resolució d’aquesta”, ha afegit Carmona. El portaveu de la companyia ha assegurat també que la tasca prioritària de l'empresa és "informar els viatgers d'aquesta circumstància i recordar-los que tenen dret a la devolució express”.

Els usuaris es queixen davant la manca d'informació

Malgrat els esforços del personal de Renfe, alguns dels usuaris afectats per l’avaria afirmen que no han rebut cap mena d’informació. Per exemple, és el cas del Marc i la Laura, dos viatgers que volen anar fins a Deltebre. "L'única explicació que ens han donat és que no saben res i que no estan informats d'això", afirmen. "El nostre tren havia desaparegut de la pantalla però ara ha tornat a anunciar-se, encara que no sabem ni quan vindrà, ni si vindrà... aleshores esperarem fins que arribi", expliquen mentre esperen asseguts a l'andana de l'estació de Sants.

D'altra banda, la Jane, una passatgera francesa que havia de viatjar fins a Tarragona amb un tren programat per les 9.30 h que no ha sortit puntual. "Ens han dit que podem agafar dos trens que en principi paren a Tarragona, però la informació no està massa clara". També es queixa la Begoña Pérez, una usuària que assegura estar desinformada per què no sap perquè hi ha tanta demora en la sortida dels trens. "El pitjor és que no només m'afecta a mi, afecta també la gent que m'ha de venir a recollir al meu destí", explica.

"Diuen que estan reparant unes vies, però portem ja una hora aquí", explica en José Manuel, un altre dels usuaris afectats. "Anem a passar el dia a fora però se't treuen les ganes amb tant embolic de trens". En José Manuel es queixa també dels problemes de mobilitat que es concentren a l'estiu i afirma que "si ens poséssim tots dempeus, la cosa canviaria".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon