EN LA HIERBA ALTA

Un relat d'Stephen King obrirà el Festival de Cinema de Sitges el 3 d’octubre

Redacció Sitges 24-08-2019 11:16

Un relat d'Stephen King obrirà el Festival de Cinema de Sitges el 3 d’octubre. EIX

La pel·lícula original de Netflix està dirigida per Vincenzo Natali i protagonitzada per Patrick Wilson, que presentaran el film al Festival

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El Festival de Sitges obrirà la seva 52a edició el proper 3 d’octubre amb una història del mestre del terror, Stephen King. En la hierba alta (In the Tall Grass) és l'última pel·lícula de Vincenzo Natali, reconegut director el talent del qual ha estat celebrat en edicions anteriors del Festival gràcies a títols com Cube (guanyadora a Sitges 1998), Cypher i Splice. D’aquesta manera, Netflix aposta per Sitges per presentar un dels títols més esperats entre els fans del gènere.

En la hierba alta és l’adaptació del relat homònim que Stephen King va coescriure amb el seu fill, Joe Hill, i que es va publicar en dues parts a la revista Esquire el 2012. Es tracta d’una història de terror claustrofòbic amb elements sobrenaturals, protagonitzada pels germans Becky i Cal. Després d’escoltar el plor d’un nen demanant ajuda, tots dos s’endinsaran en un gran camp d’herba alta a Kansas, on quedaran atrapats per una força sinistra que ràpidament els desorienta i els separa. Aïllats del món i sense possibilitat d’escapar del control del camp, aviat descobreixen que l’únic pitjor que estar perdut és ser trobat.

Un dels seus protagonistes, Patrick Wilson –rostre habitual en títols de gènere com Insidious, The Conjuring o Aquaman- visitarà Sitges 2019 juntament amb el director, Vincenzo Natali.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon