Canvi de temps

Canvi de temps amb previsió de xàfecs acompanyats localment de tempesta al Penedès

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-08-2019 06:51

Canvi de temps amb previsió de xàfecs acompanyats localment de tempesta al Penedès. EIX

És possible que de manera local les acumulacions de precipitació puguin superar els 50 mm

PUBLICITAT

La setmana portarà un canvi de temps a les comarques del Penedès. El Servei Meteorològic de Catalunya alerta de la previsió de xàfecs aquest dimarts al Penedès. Els xàfecs aniran acompanyats localment de tempesta i no es descarta que de calamarsa o pedra. És possible que de manera local les acumulacions de precipitació puguin superar els 50 mm.

Fins al migdia el cel estarà molt ennuvolat en general amb estones de cel cobert a la meitat sud. S'esperen xàfecs dispersos que fins al migdia afectaran preferentment a zones de la meitat oest, sobretot al litoral i prelitoral. A partir d'aleshores es faran més locals però podrien aparèixer a qualsevol punt, essent menys probables a Ponent i a l'extrem nord-est. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta, si bé és possible que a punts del litoral i del prelitoral siguin d'intensitat forta. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants o molt abundants (més de 50 mm) al litoral i prelitoral.

Segons el Meteocat, la temperatura mínima serà semblant al quadrant nord-est i lleugerament més alta a la resta. La màxima baixarà lleugerament arreu si bé el descens serà moderat a l'interior.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon