Desaparició

Troben sa i estalvi un home desorientat a Sant Sadurní d’Anoia

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 29-08-2019 12:36

Troben sa i estalvi un home desorientat a Sant Sadurní d’Anoia. Mossos d'Esquadra

La ubicació on es trobava, entre unes vinyes, dificultava que les dotacions terrestres el poguessin localitzar ràpidament i la presència de l’helicòpter va ser fonamental per trobar-lo

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia van localitzar, sa i estalvi, ahir dimecres 28 d’agost, un home que s’havia desorientat i perdut al municipi.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 14 hores, quan els agents van rebre l’avís que un home, nascut  l’any 1929, no havia tornat a casa després de sortir a passejar amb el seu gos pel municipi de Sant Sadurní d’Anoia.

Immediatament es va iniciar un dispositiu de recerca de la persona per la zona, on també es va mobilitzar la Unitat de Mitjans Aeris, amb l’objectiu de localitzar l’home.

Els agents tenien la informació que l’home, de 90 anys, sortia a caminar cada dia en un radi d’entre sis i vuit quilòmetres, cosa que dificultava la recerca.

Finalment, l’helicòpter des de l’aire va localitzar l’home amb el seu gos enmig d’unes vinyes, a uns tres quilòmetres aproximadament del centre de la població. La ubicació on es trobava dificultava que les dotacions terrestres el poguessin localitzar ràpidament i la presència de l’helicòpter va ser fonamental per trobar l’home sa i estalvi.

En darrer lloc, el Sistema d’Emergències Mèdiques el va traslladar a un hospital de Vilafranca del Penedès per realitzar-li una exploració.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon