Subhasta digital

Surten a subhasta els terrenys de l'antiga indústria Glass, al centre de Vilanova i la Geltrú

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-09-2019 11:34

Surten a subhasta els terrenys de l'antiga indústria Glass, al centre de Vilanova i la Geltrú. EIX

L'empresa va tancar l'any 2010 i va entrar en un concurs de creditors

Un únic inversor ha anat comprant part del deute hipotecari del Glass i projecta la construcció de 30 pisos i una zona verda

PUBLICITAT

El passat 27 d'agost van sortir a subhasta els terrenys de l'antiga indústria Glass, de Vilanova i la Geltrú, l'únic gran solar industrial que queda al centre de la ciutat. L'empresa va tancar l'any 2010, va entrar en un concurs de creditors i el proper 16 de setembre es tanca aquest procés amb la finalització de la subhasta dels magatzems, al carrer Unió. La quantitat que es reclamana, segons es detalla a la publicació del BOE és de 1,5 milions d'euros tot i que el valor de la tasació és de 4,1 milions.

L'empresa va entrar en bancarrota l'any 2010 quan les constructores per a les que treballava van deixar de pagar les factures i van abocar al fracàs el negoci, que va acumular un deute hipotecari de 3,5 milions d'euros sobre aquesta finca. Les càrregues hipotecàries originàriament a Caixa Penedès van quedar escampades en paquets de deute que van anar revenent-se i que ha anat adquirint un únic inversor. Ara només queda pendent de subhasta la finca del carrer Unió, sobre la qual es volen projectar una trentena de pisos i una zona verda.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon