Desè aniversari dels Diables

Èxit de la primera Trobada de Diables Infantils del Baix Penedès a Banyeres

Redacció Banyeres del Penedès 10-09-2019 09:37

Èxit de la primera Trobada de Diables Infantils del Baix Penedès a Banyeres. Ajuntament de Banyeres

Va tenir lloc el passat dissabte 7 de setembre i van participar prop de 200 diables infantils

PUBLICITAT

El passat dissabte 7 de setembre va tenir lloc a Banyeres del Penedès la primera Trobada de Diables Infantils del Baix Penedès. Aquesta trobada forma part dels actes que ha organitzat la colla local amb motiu del desè aniversari de la recuperació del ball de diables infantil.

Les colles participants en aquesta primera trobada van ser: el Ball de Diables de l'Arboç, el Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys, els Diablons de Santa Oliva, el Ball de Diables del Vendrell, el Ball de Diables de La Bisbal del Penedès, els Diables Mite'ls de Calafell i com amfitrions el Ball de Diables de Banyeres del Penedès. A les 7 de la tarda es van concentrar prop de 200 diables infantils a la plaça de l'Om per donar inici al correfoc pels carrers del municipi fins a arribar a la Plaça 11 de setembre. En arribar, cada colla va fer un lluïment individual i per finalitzar el correfoc van fer una espectacular encesa conjunta amb carretilles xiuladores.

L'acte es va finalitzar amb un sopar de germanor a la plaça de l'Ajuntament i va transcórrer amb la més absoluta normalitat. Destacar la bona organització, fet que va fer possible que tant els participants com espectadors gaudissin d'aquesta primera trobada.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon