Pla especial del Port

Olga Arnau respon el PSC per les obres del passeig del port: “dir que estem fent una cosa d’esquenes és dir una mentida”

Júlia Olivé Vilanova i la Geltrú 10-09-2019 04:03

L’alcaldessa assegura que en el mes de març Ports de la Generalitat va presentar el pla d’inversions al Consell del Port

PUBLICITAT

El PSC de Vilanova i la Geltrú ha emès una carta acusant el govern d’Olga Arnau d’amagar el projecte de construcció d’un nou passeig del port. L’alcaldessa es defensa, assegurant que és “mentida” que s’estigui fent això “d’esquenes”. Arnau ha explicat en roda de premsa que el passat mes de març, en la reunió del Consell del Port, Ports de la Generalitat va presentar el pla d’inversions.

L’alcaldessa assegura que es van fer rodes de premsa i es va enviar tota la informació a les entitats i regidors que formaven part del consell. En el mes de juliol, ja en el nou mandat, es va tornar a fer una visita al Port, “per fer un seguiment de les obres” assegura l’alcaldessa, i ha recordat que les obres dels projectes ja estan presentades “a tots els estaments que s’havien de presentar”.

En qualsevol cas el consistori assegura que si necessiten més informació relacionada amb les obres del Port ells els hi facilitaran.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon