Mandat 2019-23

La Mancomunitat Penedès-Garraf aprova l’organigrama per al nou mandat

Redacció Vilafranca del Penedès 10-09-2019 05:16

La Mancomunitat Penedès-Garraf aprova l’organigrama per al nou mandat. EIX

Fruit de l’acord entre Junts per Catalunya i el PSC, la junta de govern esta composada per 7 vicepresidències des d’on s’assumeix la gestió dels diferents serveis que es presten als ajuntaments

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Després de la constitució de la Mancomunitat realitzada al mes de juliol, amb l’assemblea d’ahir dilluns 9 de setembre arriba el torn d’aprovar el nou organigrama de govern i de gestió de la Mancomunitat per a la legislatura 2019-2023. Fruit de l’acord entre Junts per Catalunya i el PSC, la junta de govern esta composada per 7 vicepresidències des d’on s’assumeix la gestió dels diferents serveis que es presten als ajuntaments.

La Mancomunitat presta un seguit de serveis als municipis, que s’organitzen en 10 àrees i que seran presidides per els següents alcaldes, alcaldesses i regidors:

Vicepresident de l’Àrea de Serveis Centrals: Aureli Ruiz Milà, regidor de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Vicepresident de l’Àrea de Residus Sòlids Urbans: Jordi Bosch Morgades, alcalde de l’Ajuntament de Santa Fe del Penedès.
Vicepresidenta de l’Àrea del Servei d’Iniciatives Econòmiques: Miguel Delgado Almansa, alcalde de l’Ajuntament de Castellet i la Gornal.
Vicepresidenta de l’Àrea del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics: Abigail Garrido Tinta, Alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.
Vicepresidenta de l’Àrea del Servei d’Educació Ambiental: Marta Verdejo Sánchez, alcaldessa de l’Ajuntament d’Olivella.
Vicepresident de l’Àrea de Sanejament: Xavier Ramos Pujol, alcalde de l’Ajuntament de Castellví de la Marca.

L’àrea de Presidència, que inclou els serveis de Comunicació, Projectes Estratègics i Oficina Tècnica, Gestió Forestal i Energia, així com les àrees de Portada d’Aigües, Laboratori i Prevenció de Drogodependències queden adscrites al president de la Mancomunitat, Sergi Vallès Domingo, alcalde de Torrelles de Foix.

En els altres punts dispositius de l’assemblea s’han aprovat el règim de retribucions dels càrrecs electes, modificacions puntuals de la plantilla de personal, així com la contractació de la nova gerent de la institució després del procés de selecció realitzat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon