Vali, la valenta

El penedesenc Ramon Grau, convidat a la Setmana del Llibre en Català

Redacció Sant Martí Sarroca 16-09-2019 11:04

El penedesenc Ramon Grau, convidat a la Setmana del Llibre en Català. EIX

De la mà de l’editorial vilanovina El Cep i la Nansa va actuar a l’escenari davant d’un grup d’escolars per parlar-los de la vessant solidària de “Vali, la valenta”

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Divendres passat, el martinenc Ramon Grau va ser convidat a realitzar una activitat a la Setmana del Llibre en Català, com a autor de la novel·la infantil i solidària “Vali, la valenta”.

La 37a. Setmana del Llibre en Català s’ha celebrat del 6 al 15 de setembre de 2019, a la plaça de la Catedral de Barcelona. Considerat un dels esdeveniments culturals més importants del país per estimular i promoure la lectura en català, fomenta el contacte entre llibreters, editors i lectors i proposa activitats de tot tipus (presentacions, recitals, itineraris literaris, xerrades, conta-contes...).

Ramon Grau, de la mà de l’editorial vilanovina “El Cep i la Nansa” va actuar a l’escenari davant d’un grup d’escolars per parlar-los de la vessant solidària de “Vali, la valenta”, destinada a recaptar fons per a l’Hospital de Sant Joan de Déu, i per narrar-los el conte, tal com ha anat fent també per diverses escoles.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon