Regulació de l'ocupació

La direcció de Venca prepara un ERO per reduir la seva plantilla a Vilanova i la Geltrú

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-09-2019 12:56

Instal·lacions de Venca, al polígon Masia Notari de Vilanova i la Geltrú. Google Maps

L'empresa ja ha anunciat al comité la seva intenció de formalitzar l'expedient la propera setmana

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La direcció de Venca, companyia especialitzada en moda amb seu a Vilanova i la Geltrú, prepara un Expedient de Regulació de l'Ocupació (ERO) per reduir part la seva plantilla, que supera els 300 empleats. Segons han informat fonts sindicals, l'empresa amb nom fiscal Digital Lola Commerce ja ha anunciat al comité la seva intenció de formalitzar l'ERO la propera setmana, però no han trascendit més detalls. Un cop es posi sobre la taula l'expedient, el comité i l'empresa tindran un mes per negociar les condicions dels acomiadaments que es plantegin i recórrer a la mediació de Treball, en cas necessari.

No és el primer cop que l'empresa planteja un ERO. L'octubre de 2011, la direcció va plantejar l'acomiadament del 18% de la plantilla (86 treballadors) argumentant quatre anys consecutius de pèrdues.

Venca és una companyia de moda especialitzada en venda a distància. Amb seu a Vilanova i la Geltrú, l'empresa compta amb més de tres dècades d'experiència. Al gener de 2017, part de l'equip directiu d'aquell moment de Venca, liderat per Jordi González, director general de l'empresa, va adquirir la totalitat del capital de la companyia, propietat aleshores del grup francès 3SI. L'operació de Management Buy Out es va tancar un any i mig després que la companyia es posés a la venda. Segons va informar en aquell moment Venca, la situació financera de la companyia era "estable i sòlida", amb "una facturació de 53 milions d'euros en 2016 i amb un projecte empresarial que pretén donar un gran salt qualitatiu: l'impuls definitiu a l'i-commerce". 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon