Patronal

Lloveras presenta una candidatura de "renovació" a la FEGP i crida a la participació dels empresaris en les eleccions

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-09-2019 04:53

Lloveras presenta una candidatura de "renovació" a la FEGP i crida a la participació dels empresaris en les eleccions. EIX

Neus Lloveras va comparèixer acompanyada del número dos de la candidatura, l’empresari sadurninenc Santi Carda, en un acte públic amb empresaris del territori

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

La candidatura de renovació per presidir la Federació Empresarial del Gran Penedès-FEGP que encapçala l’empresària i exalcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, amb el suport d’un grup impulsor format per una trentena d’empreses, va reunir aquest dimarts a la masia Clos la Plana de Sant Pere de Ribes prop d’un centenar d’empresaris i professionals del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès per presentar-los les línies bàsiques del seu programa, que es resumeixen en tres eixos: més participació, transparència i més visibilitat.

Neus Lloveras va comparèixer acompanyada del número dos de la candidatura, l’empresari sadurninenc Santi Carda,  i d’altres empresaris professionals representatius de tot el territori que formen part del grup impulsor com Anna Cols, Eduard Brull, Marta Vidal, David Andreu, Sílvia Domènech, Francesc Güell i Xavier Montoliu, entre d’altres. Tots van coincidir a fer una crida als prop de 900 socis de la FEGP perquè el proper dia 1 d’octubre es mobilitzin per anar a votar a les 19.00 hores a la Masia Mas Solés de Sant Pere de Ribes, on se celebrarà l’assemblea d’elecció del nou president/presidenta de l’entitat. 

“Ens hi juguem el futur i per això demanem aquest esforç als socis perquè l’èxit d’aquestes eleccions ha de ser la participació”, va assenyalar el número dos de la candidatura, Santi Carda. Per la seva banda, Neus Lloveras, va expressar la il·lusió amb la qual afronta aquest nou repte per encapçalar una nova etapa que permeti apropar la FEGP al teixit empresarial del Gran Penedès i impulsar un procés de modernització que reforci  la capacitat d’influència de l’entitat. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon