Noves vialitats

Comencen les obres de l'itinerari de vianants i carril bici a la BV-2113 a Sant Pere de Ribes

Redacció Sant Pere de Ribes 25-09-2019 02:19

Comencen les obres de l'itinerari de vianants i carril bici a la BV-2113 a Sant Pere de Ribes. Diputació de Barcelona

Es tracta de la connexió entre els camins i trams existents al costat del nucli de Puigmoltó i l’accés de la C-32 i el barri de les Roquetes

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

La Diputació de Barcelona inicia les obres de construcció de l’itinerari de vianants i ciclistes entre la rotonda de la C-32 i l’accés al barri de les Roquetes a Sant Pere de Ribes. Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 713.600 euros i un termini d’execució de cinc mesos, tenen com a objectiu consolidar de forma segura i ordenada la mobilitat, tant obligada com d'oci i lleure, a peu o en bicicleta, entre els camins i trams existents al costat del nucli de Puigmoltó i l’accés de la C-32 i el barri de les Roquetes.

L’actuació comprèn la construcció d’un itinerari segregat paral·lel a la carretera BV-2113, amb paviment d'aglomerat asfàltic amb acabat colorejat i la implantació d’una barrera de contenció mixta de fusta-acer entre la calçada i l’itinerari. En els punts en què l’itinerari creua la carretera es farà mitjançant passos semaforitzats. Al llarg del recorregut l’actuació la col·locació d'enllumenat així com d’un tram de parterre verd per potenciar la integració paisatgística.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon