Conflicte Laboral

Venca proposa l'acomiadament de 68 persones per "reajustar la marxa del negoci"

Redacció Vilanova i la Geltrú 27-09-2019 05:59

Venca proposa l'acomiadament de 68 persones per "reajustar la marxa del negoci". Venca

La direcció i el comité de l'empresa s'han reunit aquest divendres a la tarda per iniciar les negociacions de l'Expedient de Regulació de l'Ocupació

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Venca proposa l'acomiadament de 68 persones per "reajustar la marxa del negoci", amb seu a Vilanova i la Geltrú. La direcció i el comité de l'empresa s'han reunit aquest divendres a la tarda per iniciar les negociacions de l'Expedient de Regulació de l'Ocupació que Venca presentarà per reduir la plantilla. Avui s'ha obert el termini de negociacions que el comité confia que acabi reduint la xifra d'acomiadaments, tot i que insistiex que "quan es parla d'un ERO, per molt que es rebaixi la xifra d'acomiadats, qualsevol xifra és un drama", ha explicat Francesc Rica, líder de la UGT a la vegueria del Penedès.

La direcció de Venca ha explicat al comité que l'ERO arriba per "la necessitat de reajustar la marxa del negoci a un nou projecte de viabilitat". De moment, la intenció de l'empresa és acomiadar 19 persones de l'àrea de Logística, 24 de l'àrea d'Atenció al client, i 23 d'Estructura. Segons han manifestat als representants de la plantilla, la intenció de l'empresa és la d'arribar a un acord amb el comité, de forma que s'obren a reduir el nombre d'acomiadaments previstos ara mateix.

El comité ha reclamat a Venca el pla de viabilitat amb què treballa per afrontar el futur de la companyia, especialitzada en venda per catàleg. L'empresa el lliurarà en les properes reunions, que es reprendran la propera setmana.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon