Delegacions catalanes

El penedesenc Ahmed Benallal, nou delegat de la Generalitat a Tuníssia

Redacció Torrelavit 08-10-2019 05:22

El penedesenc Ahmed Benallal, nou delegat de la Generalitat a Tuníssia. EIX

El torrelavitenc s’incorpora a la xarxa de delegacions exteriors del govern català que ja cobreix 39 països

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Torrelavit ha felicitat públicament el veí Ahmed Benallal que s’incorpora a la xarxa de delegacions del Govern de la Generalitat a l’exterior com a nou delegat de Tuníssia. El conseller Alfred Bosch ho ha anunciat avui després de la reunió del Consell Executiu, juntament amb el nomenament dels nous delegats de Mèxic i l’Argentina.

Benallal ha estat escollit per ocupar el càrrec mitjançant un concurs públic, tal com ja s’ha fet amb l’elecció dels darrers delegats del Govern a l’exterior, amb un jurat integrat per un grup d’experts en l’àmbit internacional i de Recursos Humans del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

Ahmed Benallal és llicenciat en Dret per la Universitat Sidi Mohamed Ibn Abdllah (Marroc). Té un Màster europeu en Mediació i un postgrau en Cultura de Pau i Drets Humans per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat director del Consell Islàmic Cultural de Catalunya, responsable de projectes d’immigració a APIP Barcelona, formador de mòduls d’interculturalitat i diversitat religiosa al Centre UNESCOcat i responsable de projectes a l’associació Llum del Nord. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon