Festa patronal

Pere Regull, a la festa de la policia local: "Sou un dels pilars de l’administració, de l’estat de dret i de la democràcia"

Redacció Vilafranca del Penedès 09-10-2019 12:25

La Policia Local de Vilafranca celebra la seva festa patronal. Ajuntament de Vilafranca

Dimecres passat es va celebrar a l’Auditori Municipal de Vilafranca la Diada Patronal de la Policia Local on es van donar distincions a agents que han destacat per les seves intervencions

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Dimecres passat es va celebrar a l’Auditori Municipal de Vilafranca la Diada Patronal de la Policia Local, amb presència del l’alcalde Pere Regull, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, i d’altres regidors del Consistori Municipal, així com agents del cos policial encapçalats pel seu cap Albert Romero, i altres membres de cossos de seguretat i d’emergències.

Durant l’acte, que va comptar amb l’actuació de la coral del Centre Excursionista del Peneès i va estar amenitzat per un monologuista, es van donar distincions a persones que durant aquest any han col·laborat en actuacions de la Policia Local i a agents policials que han destacat per les seves intervencions meritòries.

El parlament de l’alcalde Pere Regull va cloure l’acte, destacant que “fer de policia al segle XXI és una tasca complicada. Sou un dels pilars de l’administració, de l’estat de dret i de la democràcia. La meva felicitació en nom del poble de Vilafranca per la feina que feu les 24h del dia, 365 dies l’any”.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon