Sant Marçal-Cal Vies

En Comú Podem demanarà al Govern que aturi el polígon logístic que es vol construir al Penedès

ACN Castellet i la Gornal 09-10-2019 03:41

En Comú Podem demanarà al Govern que aturi el polígon logístic que es vol construir al Penedès. En Comú Podem

Els comuns troben “incoherent” impulsar aquest projecte sense tenir definit el Pla Territorial Parcial de la Vegueria

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El grup parlamentari d’En Comú-Podem presentarà una resolució per demanar al Govern que aturi el pla director urbanístic de Sant Marçal-Can Vies, que planteja la construcció d’un nou polígon logístic de més de 110 hectàrees al Penedès, entre els municipis de l’Arboç, Castellet i la Gornal i Castellví de la Marca. En un comunicat enviat als mitjans, els comuns consideren “incoherent” impulsar ara aquest polígon logístic al Penedès, mentre paral•lelament "s’està definint el model territorial a través del Pla Territorial Parcial de la Vegueria Penedès".

En la mateixa línia del que proposa SOS Penedès, la plataforma ciutadana que s’ha creat per evitar la construcció del polígon, En Comú – Podem també demanarà una moratòria urbanística “a tot el Penedès” per no “alterar” les futures decisions sobre el Pla Territorial Parcial, han explicat.

El partit d’En Comú Podem no veu amb bons ulls el projecte logístic i per això instarà al Govern a que faci marxa enrere, perquè considera que, ara per ara, no hi ha una “demanda real” per construir aquest polígon logístic al Penedès. Un projecte logístic que segons els comuns es “desmarca” del model que el Pla Territorial Parcial de la Vegueria Penedès està definint.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon