Cinema fantàstic

Justin Benson i Aaron Moorhead tornen a Sitges amb un film sobre les drogues sintètiques i els viatges en el temps

ACN/ Pere Francesch Sitges 09-10-2019 03:47

Els directors de 'Synchronic', Justin Benson i Aaron Moorhead, en roda de premsa al Festival de cinema de Sitges. ACN

'Synchronic' forma part de la Secció Oficial a Competició del Festival de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Dos paramèdics de Nova Orleans troben cadàvers que han patit una estranya mort que sembla relacionada amb una droga experimental. Poc temps després mentre tots dos es veuen immersos en una crisi personal, la substància s'introdueix a les seves vides i capgira la seva percepció del temps i de l'existència. Aquest és l'argument de la pel·lícula 'Synchronic' de Justin Benson i Aaron Moorhead, directors de 'Spring' i 'El infinito', totes dues seleccionades al Festival de cinema de Sitges. La seva nova cinta, 'Synchronic', forma part de la Secció Oficial a Competició del Festival de Sitges i tracta sobre les drogues sintètiques i els viatges en el temps.

En roda de premsa al Festival de Sitges, Justin Benson ha assenyalat que un dels temes que més els va interessar és la percepció del temps i la possibilitat de viatjar a través d'aquest. Amb Aaron Moorhead van decidir escriure un guió sobre els viatges en el temps i la seva connexió amb una droga sintètica. Moorhead ha afegit que més enllà de parlar sobre els viatges en el temps, la pel·lícula també volia introduir altres temes com la família, l'amistat i el sacrifici.

Justin Benson ha negat que volguessin explicar una història moralista sobre les drogues ni un film a favor o en contra d'aquestes. Ha reconegut que volien tractar la idea de la droga sintètica perquè a Estats Units se'n fabrica molta. Benson ha alertat que és molt perillós que no s'investiguin aquestes drogues sintètiques que es fabriquen i es llancen al carrer.

Aaron Moorhead ha indicat que volien que el protagonista de la història, que viatja en el temps, no fos el típic home heterosexual i blanc. En aquest sentit, ha dit que és molt diferent si un blanc viatja al passat que un afroamericà, ja la percepció que es té sobre ells és molt diferent. De fet, un dels protagonistes és Anthony Mackie, conegut per la seva participació a l'Univers de Marvel en el paper de Sam Wilson / Falcon.

Nova Orleans

La pel·lícula transcorre a Nova Orleans. Moorhead l'ha definit com "una de les ciutats més originals i úniques del planeta amb una història molt americana" i amb temes de fons "terribles" com el seu passat racial i el colonialisme.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon