Club Monteverdi

La delirant comèdia de Vox Harmonica arriba aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 09-10-2019 04:18

La delirant comèdia de Vox Harmonica arriba aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca . EIX

Sis personatges busquen la seva mitja taronja i esperen trobar algú especial que encengui la seva flama amb un apassionant i divertit joc de cites creuades

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Aquest diumenge, 13 d’octubre, a les 19h a l’Auditori Municipal de Vilafranca continua la programació de la nova temporada amb l’espectacle musical – versió escenificada- Club Monteverdi de Vox Harmonica.

Sis personatges busquen la seva mitja taronja i esperen trobar algú especial que encengui la seva flama amb un apassionant i divertit joc de cites creuades. Per això han decidit descarregar-se una nova aplicació de cites en línia, que assegura l'èxit de la cita a través de la música de Monteverdi.  

Un espectacle musical creat per Vox Harmonica per retre homenatge a la figura de Claudio Monteverdi, considerat no només el pare de l’òpera sinó, més enllà, de la música moderna.
 
Vox Harmonica és un ensemble musical especialitzat en el repertori dels segles XVI i XVII. Les seves interpretacions ofereixen, per una banda, la puresa d’afinació i precisió que exigeix el cant polifònic renaixentista i, per l’altra, el virtuosisme vocal inherent a les obres del primer barroc.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon