Piano

Laura Farré Rozada presenta amb èxit "The french reverie" a escenaris del Quebec

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-10-2019 04:22

Laura Farré Rozada amb la directora artística Nicole Lorenz després del recital al Café Résonance. EIX

La pianista vilanovina té previst oferir els pròxims dies nous concerts a Toronto i a altres ciutats americanes en la seva gira per presentar el seu primer CD

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

"The French Reverie", el somni francès de Laura Farré Rozada ha arribat als escenaris del Quebec. En aquesta regió canadenca de parla francesa, la pianista vilanovina acaba d'oferir dos concerts, per presentar el seu primer disc, que han obtingut el reconeixement del públic. El primer concert va tenir lloc el 2 d'octubre a Mont-real. Laura Farré Rozada va obrir el cicle de concerts "Beyond the Concert Stage", al Café Resónance. Es tracta d'un local de referència en aquesta ciutat que impulsa una programació pensada per atraure nou públic a la música clàssica, en especial la dels compositors contemporanis. En aquest sentit, la pianista vilanovina ha estat la primera en interpretar al Canadà les obres "La vehemència del despertar" de Joel Järventausta, "Jeux de doubles" de Thierry Escaich i "33:8" de Vladimir Djambazov. El públic va premiar el concert amb una llarga ovació.

Tres dies després, el 5 d'octubre, Farré Rozada va oferir un nou concert també a Mont-real. En aquest cas en el cicle de concerts "Oasis Musicale", a la Cathédrale Christ Church que programa músics de clàssica emergents. En aquesta actuació, la pianista vilanovina va estrenar al Canadà la "Toccata" de Philippe Manoury i la peça "Akëda" d'Ofer Ben-Amots. El concert també va ser un éxit.

El magazine musical La Scena Musicale destaca les actuacions de la pianista, preuant especialment la interpretació del tercer moviment de la sonata de Dutilleux i 33:8 de Vladimir Djambazov. L’autora de la crítica, Shirley Wu, descriu com en aquesta última obra, ‘els oients van haver d’aguantar la respiració durant els 20 segons en que la pianista percuteix ritmes irregulars en l’instrument en un dels moments estel·lars de l’obra’.

Laura Farré Rozada té previst oferir els pròxims dies nous concerts a Toronto i a altres ciutats americanes en la seva gira per presentar el seu primer CD "The French Reverie" . Fins ara ja l’ha presentat a diversos escenaris de Bulgària, Gran Bretanya i Espanya.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon