Diputació

El diputat Carles Ruiz participa al Consell d’Alcaldies del Garraf i visita Sant Pere de Ribes

Redacció Sant Pere de Ribes 11-10-2019 11:25

Carles Ruiz participa al Consell d’Alcaldies del Garraf i visita Sant Pere de Ribes. Òscar Ferrer / Diputació

Ahir a la tarda, Carles Ruiz també va visitar l’ampliació del Pont de la Riera de Ribes, de Sant Pere de Ribes, i l’exposició del projecte de l’itinerari de vianants i bicicletes a la carretera BV-2113

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El diputat de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns, Carles Ruiz, va participar ahir, dijous, al Consell d’Alcaldies del Garraf, que es va celebrar a la Masia d’en Cabanyes, que és la seu del Consell Comarcal.

Després de la reunió, Ruiz va posar en relleu que «la Diputació continuarà donant suport a l’estratègia del territori, tal i com les alcaldesses ens han traslladat». En aquest sentit, també va posar èmfasi en la idea que «la Diputació està radicalment al costat dels ajuntaments, per tant amb qui treballem més directament és amb els ajuntaments».

És per això que el diputat va explicar que durant la reunió se li va traslladar «la necessitat d’afavorir una millor comunicació entre el Garraf i la resta de la regió». A més, de la comarca va destacar la capacitat de posar-se d’acord de tots els ajuntaments de la comarca, fet que els permet tenir «una estratègia molt clara».

D’altra banda, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Abigail Garrido, va explicar que cap apostar per tot un conjunt de reptes de canvi cap a la tecnologia, per ser molt més competitius, especialment en els àmbits que fan referència a l’envelliment actiu i al suport a la dependència de les persones.

Visita a Sant Pere de Ribes

Ahir a la tarda, Carles Ruiz també va visitar l’ampliació del Pont de la Riera de Ribes, de Sant Pere de Ribes, i l’exposició del projecte de l’itinerari de vianants i bicicletes a la carretera BV-2113, acompanyada de l’alcaldessa del municipi, Abigail Garrido.

Amb aquestes obres s’ha millorat i ampliat la vorera del pont amb l’objectiu de facilitar la circulació dels vianants i donar continuïtat al carril bici. En aquest espai, on s’hi va dur a terme els treballs de canalització de la xarxa de fibra òptica per part de la corporació, també s’ha renovat el paviment, s’han instal·lat baranes noves i s’han urbanitzat els accessos a banda i banda del pont.

Ruiz va destacar la importància de dur a terme obres com aquestes que signifiquen una millora de la qualitat de vida dels habitants, relacionant l’ampliació feta amb la implantació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i recordant que «quan parlem de mobilitat, estem pensant molt més amb les persones que amb els vehicles».

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon