Pactes de govern

El govern de Cunit s'amplia i PSC i Impulsem anuncien un pacte amb En Comú Podem

Redacció Cunit 11-10-2019 07:56

El govern de Cunit s'amplia i PSC i Impulsem anuncien un pacte amb En Comú Podem. Ajuntament de Cunit

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El govern municipal de Cunit, format pels partits del PSC i Impulsem Cunit, ha arribat a un acord de legislatura amb la formació d’En Comú Podem. Després de setmanes de negociacions entre les dues part s’ha arribat a l’acord de fer un pacte de legislatura entre les diferents formacions. L’entesa i la voluntat de col·laboració així com el fet de compartir un gran nombre de propostes programàtiques i, sobretot, la voluntat de compartir i impulsar un model de poble conjunt, han fet que l’acord es pugui materialitzar.

El govern confiarà dos dels grans projectes de legislatura que ja tenien establerts en el seu full de ruta a la formació d’En Comú Podem. El primer projecte és el de CUNIT 2030, on els reptes de futur, de la sostenibilitat del municipi i del medi ambient s’han de materialitzar i coordinar pel bé comú de tots el cunitencs i cunitenques.

El segon projecte és el de CUNIT SMARTCITY. Un projecte que vol fer una transició del nostre municipi cap a una realitat SMART i que es puguin combinar les noves tecnologies en la gestió del Cunit del present i del futur.

Les tres formacions estan molt satisfetes d’aquest acord, que per un cantó amplia el consens d’una manera de governar i d’entendre el municipi, i per altra la voluntat d’augmentar la representació social de l govern municipal amb 11 dels 17 regidors escollits a les passades eleccions municipals.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon