Centre logístic

Torna Mercadona

Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia 14-10-2019 12:15

El centre logístic de Mercadona a Sant Sadurní d’Anoia. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El centre logístic de Mercadona a Sant Sadurní d’Anoia, reprendrà l’activitat. És una molt bona noticia per la vila i per la comarca.

En l’actualitat, i en la situació econòmica-laboral com esta, que Mercadona torni a Sant Sadurní és un bon punt de partida.

Sant Sadurní, el 90 % de la població en el mon del cava. Ara amb aquest retorn, la població sadurninenca agafa aire i veu com un altre segment de l’industria, s’endinsa en la transformació. La posada en marxa de les seves instal·lacions, era el que es volia; doncs d’aquesta manera es compleix amb unes pretensions que l’ajuntament i el sadurninenc, buscaven.

Penso, doncs, que amb aquesta bona noticia, l’equip de govern, ha de tenir la valentia i la serietat, el compromís també, perquè ben aviat funcioni el centre logístic.

Fa anys, aquest fet per Sant Sadurní, va significar una bona rebuda. Ara, any 2019, ho torna a ser. Més, quan la prioritat de l’empresa, es que els treballadors sadurninencs que varen haver de marxar a Abrera, recuperin el seu antic lloc de treball. A això també cal afegir, la bona disposició de la companyia a que els llocs de treball que faltin, siguin ocupats preferentment per gent del municipi.

D’altre banda, l’ajuntament de la vila hi ha de prendre part activament i facilitar els mecanismes adients.

¡Torna Mercadona!

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon