Sentència 1-O

En relació amb la sentència condemnatòria que s'ha fet pública aquest matí

FEGP Vilanova i la Geltrú 14-10-2019 05:28

Un dictamen de la judicatura mai podrà solucionar un conflicte polític, tot el contrari pot dinamitar possibles ponts de diàleg

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Des de la FEGP volem expressar la nostra preocupació per la sentència que s'ha conegut aquest matí. L'abast del veredicte, més enllà del que representa per a les persones que han estat objecte de la sentència, té un significat que cal interpretar en clau de país i, tant o més, de les llibertats que en resulten qüestionades.

Els conflictes de naturalesa política exigeixen solucions de caire polític. Per contra, un dictamen de la judicatura mai podrà solucionar un conflicte polític, tot el contrari pot dinamitar possibles ponts de diàleg. Emplacem als partits polítics i a les institucions públiques a reprendre la via política i posar fi a la judicialització del conflicte.

Finalment, des de la primera organització empresarial del Gran Penedès fem una crida per tal que les mobilitzacions de protesta que legítimament es puguin derivar com a reacció de la sentencia s'ajustin en tot moment a la manera pacífica i criteris de respecte, tal com sempre s’han portat a terme.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon