Comerç local

140 comerços dels Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal participen en la cinquena edició del “Compra a prop”

Ramon Filella Olèrdola 15-10-2019 07:25

140 comerços dels Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal participen en la cinquena edició del “Compra a prop”. Ramon Filella

Es tracta d'una iniciativa de foment del comerç local en el quals els compradors que ho vulguin poden participar en un sorteig de 80 regals

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Santa Margarida i Els Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal engeguen el proper diumenge la cinquena edició del “Compra a prop” en la que aquest any hi participen fins a 140 establiments comercials dels tres municipis de l'Alt Penedès. Es tracta d'una iniciativa de foment del comerç local en el quals els compradors que ho vulguin poden participar en un sorteig de 80 regals. Per a participar-hi només cal omplir una butlleta que es troba en els comerços participants.

Els tres municipis van posar en marxa aquesta iniciativa el 2015 aprofitant el reclam dels parcs del Foix i d'Olèrdola i amb l'objectiu fonamental de dinamitzar el comerç de cadascun d'ells en un periode de temps previ a la campanya de Nadal. Tal i com ha explicat l'alcaldessa de Santa Margarida i Els Monjos, Imma Ferret, en l'acte de presentació que s'ha realitzat a la Masia Torre Blanca d'Olèrdola “és un projecte que busca crear sinergies entre els tres municipis per aconseguir que tots ens beneficiem de l'augment de compradors”.

Els 140 establiments participants (2 més que l'any passat) repartiran fins a 60 mil butlletes per al sorteig dels 80 regals que han aportat els propis comerços. L'alcalde d'Olèrdola, Lucas Ramírez, ha assenyalat que “la majoria de comerços dels tres municipis s'hi han adherit perquè és una iniciativa que cada cop té més repercussió i que acaba donant resultats molt positius”.

Un mes de campanya

La campanya comença diumenge i s'allargarà fins el 17 de novembre. En aquest periode de temps es podran dipositar les butlletes de manera presencial en els comerços o bé utilitzar el codi QR. El dia 21 de novembre es durà a terme el sorteig dels guanyadors i el 27 del mateix mes hi haurà l'acte d'entrega de premis al Molí del Foix de Santa Margarida i Els Monjos.

L'alcalde de Castellet i la Gornal, Miguel Delgado, ha destacat el fet que “enguany les persones que ho vulguin podran participar fent servir el codi QR. Creiem que és important adaptar-nos als nous temps i oferir el màxim de possibilitats a les persones que volen entrar en el sorteig. Esperem que es mantingui la línia ascendent de participació que hi ha hagut des de la primera edició”.

L'any passat es van esgotar totes les butlletes que es van editar i aquest any la previsió és que passi el mateix amb les 60 mil que es posaran en circulació. Un cop acabat el periode de la campanya, els tres ajuntaments faran una valoració de l'impacte econòmic que ha tingut la iniciativa en cadascun dels municipis.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon