Atletisme

Reconeixement esportiu i pòdium per Alessia Bertolino

Vilarenc Aqua Calafell 17-10-2019 11:42

Alessia Bertolino a la 3a edició de la Cursa de la Dona de Motril 2019. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La triatleta calafellenca i entrenadora de l'escola de triatló Vilarenc Aqua Alessia Bertolino, va amadrinar aquest passat diumenge 13 d'octubre la III Edició de la Cursa de la Dona de Motril, rebent el reconeixement esportiu del Club Esportiu Ultra Tri i l'afecte de tots els motrilenys. Pocs minuts abans de començar la cursa solidària, Alessia, no s'esperava la sorpresa que tenien preparada per a ella i que va rebre de mans de Miguel González del Club Esportiu Ultra Tri per ser la primera i única dona finisher de la història de l'ultraman de Motril.

L'Ultra Tri Spain va tenir lloc el passat mes de maig a la capital de la Costa Granadina, sent considerat un dels ultramanes més durs del món, en gran part, a causa dels més de 7.000 m de desnivell acumulats que els participants han d'afrontar en les dues jornades ciclistes de la prova.

Paral·lelament el dissabte 12, Alessia va oferir, amb gran èxit d'assistència, una xerrada col·loqui sota el títol "l'esperit de la superació en la dona", explicant la seva trajectòria professional i esportiva i els obstacles que durant la mateixa ha hagut de superar per ser dona i triatleta.

Amb aquesta xerrada, l’Alessia va voler destacar l'esperit de superació i lluita de les dones enfront de qualsevol adversitat i va recordar que les autèntiques protagonistes del cap de setmana eren totes les dones, mares, treballadores o esportistes del món, elles si són les autèntiques lluitadores, especialment aquelles que han de fer front dia a dia al càncer de mama i lluiten amb el suport dels seus éssers estimats per superar-lo. A totes elles els va dedicar aquest reconeixement esportiu i cada quilòmetre que recorre durant les seves competicions.

Alessia va aprofitar també la seva estada per participar a la prova esportiva de 5 km que va convocar a més de 1500 persones i que va transcórrer pels carrers principals de Motril, finalitzant 12ª absoluta de la general (homes dones) i la 1ª dona de la seva categoria (màster 45), posant així el punt i final a un cap de setmana inoblidable.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon