Sentència 1-O

Declaració del PP de Vilanova i la Geltrú davant la sentència del procés i la reacció del Govern vilanoví

Carlos Remacha Vilanova i la Geltrú 17-10-2019 04:21

Els populars de Vilanova denuncien la crida del Govern de Vilanova i la Geltrú, format per ERC, JxCat i la CUP, a la desobediència civil

Insten al govern a abandonar les greus actituds de manipulació de la institució, no posar al servei del separatisme l’Ajuntament de tots i defensar la convivència

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Des del Partit Popular de Vilanova i la Geltrú acatem les sentències judicials, sempre l'hem fet.

Espanya és una gran democràcia, amb plena separació de poders, en la qual la Llei i la justícia funcionen. No hi ha ningú per sobre de la Llei, tots som iguals enfront de la Llei, sense cap mena de privilegi i no haurà d'haver-los en el futur.

La nostra preocupació són els milers de catalans que veuen amb inquietud el que està passant aquests dies, també a la nostra ciutat. Que veuen amb pertorbació imatges, que ja s'estan produint ara mateix, que afecten el prestigi de Catalunya i la nostra ciutat i que afectaran la seva economia. Que veuen amb inquietud la possibilitat de no poder anar amb normalitat al seu treball o portar als seus fills al col·legi. Que veuen amb inquietud la possibilitat de no poder agafar el transport públic amb normalitat o el seu vehicle particular.

El Partit Popular, advertim amb preocupació les greus accions del Govern de Vilanova i la Geltrú format per ERC, JuntsxCat i la CUP que està sent molt irresponsable en cridar a la desobediència civil a la ciutadania des de la mateixa institució, a promoure piquets i demanar l'abandonament de les aules dels instituts a menors en edat obligatòria d'escolarització o a utilitzar el Ple de l'Ajuntament de manera extraordinària i aliena a les seves funcions pròpies per a pronunciar-se sobre una sentència judicial i emetre proclames en favor de la il·legalitat i l'independentisme.

El dret a manifestar-se, que evidentment tothom reconeix, mai pot suposar anul·lar els drets d'aquells que decideixen no manifestar-se. No es pot permetre cap tall de carretera, de carrer o via de ferrocarril sense autorització prèvia.

Els vilanovins volem viure tranquils i des de el Partit Popular de Vilanova i la Geltrú exigim al Govern que abandoni les greus actituds d'utilització i manipulació de la institució de tots els ciutadans, que no continuï polititzant l'administració amb els recursos públics per a fins partidistes i que garanteixi els mínims de convivència, dignitat i respecte que mereix la nostra institució i el conjunt de la ciutadania.

Finalment traslladar que el Partit Popular de Vilanova i la Geltrú ha estat, és i continuarà sent sempre garantia d'ordre, d'estabilitat, de convivència i de respecte als drets de tots els vilanovins.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon