Foc en un habitatge

Un incendi calcina totalment un habitatge a la plaça Catalunya de Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-10-2019 06:03

Un incendi calcina totalment un habitatge a la plaça Catalunya de Vilanova. EIX

No hi ha hagut ferits, però alguns veïns de l'immoble han hagut de quedar-se confinats i finalment han estat rescatats pels bombers a través de finestres i balcons

PUBLICITAT

Un incendi ha calcinat totalment un habitatge a la plaça Catalunya de Vilanova i la Geltrú aquest dijous poc després de les cinc de la tarda.  Segons han informat els bombers, no hi ha hagut ferits, però alguns veïns de l'immoble, entre els quals hi havia menors d'edat, han hagut de quedar-se confinats a l'interior dels seus habitatges per la virulència de l'incendi i finalment han estat rescatats a través de finestres i balcons.

Segons ha informat l'Ajuntament de Vilanova, el foc s'ha iniciat per un curt circuit en el primer pis d'un edifici d'habitatges. Estaven posant un pany a l'habitació i la màquina trepant ha causat l'incendi. Segons han informat els bombers, l'habitatge ha quedat totalment destruït pel foc i el pis superior ha quedat afectat pel fum. 

Les asseguradores s'han fet càrrec del reallotjament de tot l'immoble, format per sis pisos per planta i cinc pisos d'alçada. Segons les primeres comprovacions, l'estructura de l'edifici ha quedat afectada per l'incendi.

L'incendi ha mobilitzat sis dotacions dels bombers, així com a efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques i la policia local. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon