Executiva local

Josep Àlvarez, nou president local d'ERC per fer “un nou impuls al projecte republicà a Vilafranca”

Redacció Vilafranca del Penedès 29-10-2019 05:48

Josep Àlvarez, nou president local d'ERC per fer “un nou impuls al projecte republicà a Vilafranca”. ERC

La nova executiva vilafranquina va rebre el suport unanime de l'Assemblea de militància i encara el repte de construir una alternativa al model esgotat dels pactes entre Junts per Catalunya i el PSC

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Va avisar quan va acomiadar-se del ple municipal, Josep Àlvarez deixava l'acta de regidor però no l'activitat política. Aquesta setmana l'Assemblea d'Esquerra Republicana l'ha escollit president local encapçalant un nou equip de persones per liderar el partit els propers quatre anys a la capital penedesenca.

Alvarez va explicar que cal seguir la feina de combinar l'acció institucional amb l'acció de proximitat i que cal donar molt més pes i incidència a la militància. El nou president republicà va remarcar que malgrat el moment dur i complicat que viu el país, és ara més que mai que cal treballar i sumar per la causa republicana. En aquest sentit va reiterar el convenciment de la necessitat de que Vilafranca tingui un govern republicà per fer front als reptes que té la vila. Així, l'objectiu de la nova executiva és treballar per enfortir el projecte republicà i construir una alternativa al model esgotat dels pactes entre JXC i el PSC.

La nova executiva republicana està formada per tres grans àrees de treball. Per una banda l'àmbit organitzatiu liderat per Montse Espinosa des de la secretaria de militància, juntament amb Dolors Tosas; amb Toni Sansa a organització; Xavi Custodio a finances i Quim Barberà a activisme. L'àrea de política municipal amb la regidora Mònica Hill i Albert Guasch que coordinarà el Consell Sectorial. I finalment l'àrea d'acció política liderada per Pere Sàbat a la secretari d'entorn i campanyes; Gemma Urgell a cominicació; Lisbeth Murga a Feminisme; Georgiana Ciupag a Ciutadania; Maria Sardà a moviments socials; Juanma Torralba a la secció de barri de Les Clotes; Isabel Torrents a la secció de barri de la Barceloneta; Lurdes Serrano a la secció de barri de l'Espirall.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon