Ensurt al centre urbà

Una màquina de grans dimensions esfondra el carrer Codonyat, a Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 31-10-2019 09:24

Tallen el trànsit al carrer Codonyat de Vilanova per un esfondrament a la calçada. Míriam de Lamo

Els tècnics municipals estudien com treure el vehicle de la calçada per poder asfaltar el carrer i reobrir-lo al trànsit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La policia local de Vilanova ha tallat el trànsit al carrer Codonyat de Vilanova per un esfondrament a la calçada. Segons fonts policials, els treballs que s'estan duent a terme en una obra del mateix carrer han provocat un esvoranc a la via. La circulació està tallada entre els carrers Unió i Correu i els tècnics municipals ja s'estan fent càrrec per normalitzar la situació.

L'esfondrament del carrer l'ha provocat una màquina de grans dimensions que treballa al solar del carrer Codonyat amb el carrer Unió on s'estan construint una promoció d'habitatges. El pes del vehicle ha ensorrat la calçada i els tècnics estudien ara com treure'l del carrer per poder reobrir-lo al trànsit. La màquina no pot sortir pel carrer Correu ja que les seves grans dimensions fan inviable el seu pas per la zona. Només pot sortir pel carrer de la Unió, però és precisament en aquesta zona on s'han obert dos esvorancs de grans dimensions.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon