Societat del Coneixement

El procés participatiu del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement arriba al Penedès

Redacció Vilafranca del Penedès 31-10-2019 02:41

Vilafranca del Penedès acollirà una de les sessions presencials per debatre sobre la dimensió global del sistema de coneixement

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Vilafranca del Penedès acollirà dijous, 7 de novembre, una jornada de debat del procés participatiu del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement. La sessió, oberta a tothom, tindrà lloc a a les 17h a l’antic Escorxador de la capital de l’Alt Penedès. En aquesta sessió es debatrà al voltant de la la dimensió global del sistema de coneixement.

Aquesta jornada s’emmarca en la fase de participació ciutadana del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement (PN@SC), impulsat pel Departament d’Empresa i Coneixement, que ja s’ha engegat amb l’obertura d’inscripcions al portal de participació ciutadana del Govern de la Generalitat de Catalunya.

El Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement apel·la a tot els agents implicats a participar en el procés obert de debat i reflexió que ara comença i que ha de servir per dibuixar-ne les línies mestres. El PN@SC pretén recollir, així, les propostes de tots els actors clau de l’ecosistema de coneixement i de la ciutadania en general. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon