Cursa

Diumenge vinent una nova edició de la Cursarroca

Redacció Sant Martí Sarroca 04-11-2019 08:00

Imatge d'arxiu de la Cursarroca. Eix

Tant en la modalitat de cursa com de caminada, s’ha convertit en un referent a la comarca

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

La novena edició de la Cursarroca tindrà lloc el proper diumenge, amb sortida a les 9:30 del matí al final de la Rambla de Catalunya. A diferència d’altres edicions la Cursarroca d’enguany ja no estarà organitzada pel Club Esportiu Fent Amics, l’entitat que va crear l’esdeveniment, sinó per l’empresa Tretzesports. Tot i així, un gruix important de voluntaris col·laboraran com sempre en les tasques de marcat de les pistes, punts de control, avituallament, servei de massatge, etc. També l’Ajuntament continuarà donant-hi suport activament, a més d’encarregar-se enguany de l’esmorzar popular.

El circuit de la cursa serà de 16.000 metres, amb nous trams que no s'han fet en cap altra edició. En el recorregut i hi haurà 3 avituallaments líquids i sòlids.

El circuit de la caminada tindrà 11.300 metres, amb 358 metres de desnivell positiu. Igual que en les edicions anteriors, serà un circuit molt apte per a totes les edats i estats físics. En el recorregut de la caminada hi haurà 2 avituallaments líquids i sòlids.

Ambdós recorreguts es desenvoluparan entre paisatges de bosc i vinyes.

En acabar, es lliuraran els trofeus en la categoria de cursa (la caminada no és competitiva). A més, tots els participats rebran una bossa gymsac, una samarreta commemorativa i d’altres obsequis lliurats pels col·laboradors i patrocinadors.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon