Transport

Cabify amplia la flota a Barcelona i obre servei a Mataró, Terrassa, Martorell i Sitges

ACN Sitges 06-11-2019 12:10

Una usuària consulta l'app de Cabify. Cabify

Estem molt satisfets de seguir ampliant el nostre radi d'actuació a Catalunya, afirma el president de Cabify Europa, Mariano Silveyra

PUBLICITAT

Cabify amplia la seva presència a Barcelona fins als 800 cotxes i obre servei sota reserva a ciutats com Mataró, Terrassa, Martorell i Sitges. Així ho ha anunciat aquest dimecres la companyia en un comunicat, on referma la seva voluntat de seguir ampliant el seu radi d'actuació a Catalunya i d'apostar per la zona malgrat la normativa que obliga a precontractar el servei amb 15 minuts d'antelació. "Cabify ha estat capaç d'adaptar el seu model de negoci al marc legal aplicable", afirma la companyia de mobilitat, que també ofereix a Barcelona un servei de motos elèctriques compartides, el MOVO.

"Els usuaris de Cabify a Barcelona i la seva àrea metropolitana ha respost a la proposta de la companyia a seguir sent una opció de mobilitat per a ells, i nosaltres seguirem apostant per la ciutat i la regió", ha afirmat el president de Cabify Europa, Mariano Silveyra.

La companyia ha anat ampliant la flota des del mes de març, de forma "progressiva", fins arribar als actuals 800 vehicles. Cabify opera a Catalunya a través de la seva filial Prestige & Limousine.

PUBLICITAT

Arxivat a

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon