Drogues

Detinguda a Vilafranca una persona que portava 46 dosis d’heroïna preparada per la seva venda

Redacció Vilafranca del Penedès 12-11-2019 08:56

La setmana anterior agents de la Policia Local van fer una detenció en el mateix sentit quan un jove va ser sorprès a la plaça del Pedró amb diverses bossetes de diverses substancies

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Dijous passat al voltant de les 12.40h, els agents de l’àrea de proximitat de la Policia Local van detenir un individu que duia al damunt fins a 46 dosis d’heroïna. Els agents estaven fent unes comprovacions pròpies de la seva tasca al carrer Mas i Jornet quan van observar un home que, en veure’ls, va abandonar precipitadament el lloc.

Els agents van seguir-lo i van poder observar com entrava en un establiment proper. En ser requerit per que sortís de l’establiment, l’home es mostrava nerviós i intentava amagar una bossa entre la roba.

En revisar aquesta bossa els agents van trobar 46 dosis preparades per la seva venda i 180 euros en efectiu que portava aquesta persona al damunt. Per aquest motiu es va procedir a la seva detenció per un delicte contra la salut pública.

La setmana anterior agents de la Policia Local van fer una detenció en el mateix sentit quan un jove va ser sorprès a la plaça del Pedró amb diverses bossetes de diverses substancies: 6 embolcalls de haixix, 24 embolcalls de marihuana i 14 de cocaïna preparats per la seva distribució.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon