Conflicte Laboral

Protesta a les portes de Prysmian a Vilanova i la Geltrú contra els acomiadaments de Manlleu i Montcada (VÍDEO)

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-11-2019 11:24

Protesta a les portes de Prysmian a Vilanova i la Geltrú contra els acomiadaments de Manlleu i Montcada . Eix

El Parlament insta el Govern a actuar per evitar el tancament de les plantes a Manlleu i Montcada i Reixac

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

GALERIA D'IMATGES

Més de dues-centes persones s'han concentrat aquest matí a les portes de la planta de Prysmian a Vilanova i la Geltrú per protestar contra la política empresarial de la companyia, que tancarà les plantes de Manlleu i Montcada i Reixac i acomiadarà 500 treballadors. Amb fogueres i neumàtics, els treballadors vilanovins han tallat el vial d'accés a la fàbrica i han mostrat el seu suport als companys de Manlleu i Montcada que es queden sense feina. De fet, portaveus dels treballadors de les dues plantes han participat de la concentració a Vilanova i la Geltrú per alertar de la situació de la companyia i denunciar que la política empresarial de la multinacional Prysmian creix a costa de deixar morir les antigues plantes de General Cable, viables econòmicament.

Al mateix temps, avui el Parlament ha aprovat instar el Govern a trobar una solució amb la direcció de Prysmian que eviti el tancament de les dues plantes que l'empresa té a Manlleu, a Osona, i a Montcada i Reixac, al Vallès Occidental. La moció, que s'ha aprovat per unanimitat, també demana al Govern que faci complir la llei de la competència i faciliti la recerca d'inversors per mantenir l'activitat productiva a les dues plantes. En aquest sentit, tots els grups parlamentaris han posat en dubte les raons econòmiques que presenta l'empresa i han posat sobre la taula possibles motius d'especulació. L'aprovació del text s'ha fet amb la presència de l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i representants dels treballadors, que han agraït el suport del Parlament.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon