Difusió cultural

La Jove de Vilafranca, finalista dels III Premis Antoni Carné de Cultura Popular

Redacció Vilafranca del Penedès 13-11-2019 07:02

La Jove de Vilafranca, finalista dels III Premis Antoni Carné de Cultura Popular. Tònia Sànchez

La Jove optava al premi a la categoria “Programa” per la campanya de difusió del fet casteller “Atreveix-te! Fes el pas! que va dur a terme els mesos de juliol i agost d’enguany

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Dijous passat la colla vilafranquina va ser reconeguda com a finalista dels III Premis Antoni Carné de promoció i difusió de la cultura popular de Catalunya, en un acte celebrat a l’Ateneu Barcelonès i era organitzat per l’Ens de Comunicació Associativa. La Jove optava al premi a la categoria “Programa” per la campanya de difusió del fet casteller “Atreveix-te! Fes el pas!  que va dur a terme els mesos de juliol i agost d’enguany. El guanyador va ser l’Associació Cultural Botafocs per la consolidació d’un calendari festiu a Castelló de la Plana.

Pilar a l’acte d’homenatge a Rafa Cabezas.

El dissabte passat a la tarda, la Jove va fer un pilar a l’acte d’homenatge al Rafa Cabezas, conjuntament amb els Castellers de Vilafranca i els Falcons de Vilafranca. Els Xicots també es van afegir a l’homenatge des de la distància.

Aquesta setmana la colla farà assaig amb els Vailets de Gelida, al seu local. Diumenge al migdia farà un pilar en un torneig internacional d’esports per a cecs, a Barcelona. 

El dissabte 30 de novembre, a les 21 h, tindrà lloc l’esperat sopar final de temporada, a les 21 h al local Jaume Via de Vilobí del Penedès. Les inscripcions son obertes fins el 22 de novembre al telèfon 619 923 410.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon