Inversions

El Centre o l'Ateneu

Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia 17-11-2019 01:41

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Parlant de “prioritats”, Sr. Alcalde, L’Ateneu o El Centre...?. Vostè va mantenint reunions amb dites societats. El que no ser, es si arriba a algun acord o no. Sigui una u altre, el cert es que Sant Sadurní d’Anoia necessita, li fa falta, urgeix d'un espai, local per a poder realitzar, fer, actuacions, col·loquis, representacions, actes de diversos àmbits. És urgent, Sr. Ribas!.

Hi ha pressupost municipal, partides que es poden destinar per actuacions. Subvencions u altres ajuts d’altres institucions. I és de suposar, també, que les mateixes societats, poden fer alguna que altre inversió.

Hem de tenir ja, els sadurninencs/sadurninenques, aquesta “prioritat”, que el començament de l’article li menciono, a fi de no haver d’esperar per una cosa, que és més que necessària i demandada per els nostres veïns/veïnes.

Sr. Alcalde, no posi més entrebancs, barreres, excuses a una sol·licitud popular, de fa anys. En aquests moments, crec sincerament i honestament, que no cal fer la diferenciació entre esquerra i dreta. El poble ho entendrà i assumirà de molt bon grat.

El Centre o L’Ateneu ... si a un clam popular. Els dos edificis ja hi son, manca ara la reparació o reconstrucció, perquè siguin visibles.

No ser si L’Ateneu, la seva junta ho estan parlant. Si ser de primera ma, que la societat de El Centre té un projecte ambiciós, i que els seus socis estan disposats, oberts a la negociació per la seva plasmació.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon