Nadal 2019

El Pessebre Vivent Xarel·lo de Sant Jaume dels Domenys es consolida en la seva cinquena edició

Redacció Sant Jaume dels Domenys 18-11-2019 09:11

El Pessebre Vivent Xarel·lo de Sant Jaume dels Domenys es consolida en la seva cinquena edició. EIX

Enguany les representacions es duran a terme durant els dies 21 i 22 de desembre de 2019 en el seu paratge ideal, el Bosc de Campau

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

El Pessebre Vivent Xarel·lo de Sant Jaume dels Domenys es consolida en la seva cinquena edició. El pessebre és organitzat per l’Agrupament Escolta els Xarel·los, i una comissió formada per cinc joves de diversos pobles del Penedès.

Enguany les representacions es duran a terme durant els dies  21 i 22 de desembre de 2019 en el seu paratge ideal, el Bosc de Campau. Com a novetat destacada, les representacions seran cada 45 minuts de 18.00h a 21:00h, i les entrades s’adquiriran per torns amb un aforament limitat.

La comissió també vol destacar la inauguració oficial que es durà a terme el dissabte 21 de desembre a les 17:30h per commemorar el cinquè aniversari. A l’acte hi assistiran les autoritats de Sant Jaume dels Domenys i de la comarca, les entitats col·laboradores, i tot aquell públic que hi vulgui ser present.

Com cada any, la comissió del Pessebre ha preparat novetats en el seu format: escenes renovades, nous textos i decorats, i un nou espai de foodtrucks i pícnic just davant del bosc per poder gaudir de l’ambient nadalenc rodejat de les vinyes del Penedès.

Així doncs, us convidem a gaudir d'un espectacle teatral en un paratge natural penedesenc, que us farà viure la màgia del Nadal.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon