Enoturisme

Sergi de Meià obre les jornades enogastronòmiques La Llotja 2019

Redacció Sant Pere de Ribes 19-11-2019 08:40

Sergi de Meià obre les jornades enogastronòmiques La Llotja 2019 . Node Garraf

El president de l’Institut Català de la Cuina s’ha mostrat convençut que 'el futur passa per la periurbanitat i per donar a conèixer les possibilitats de cada territori'

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Les jornades enogastronòmiques de La Llotja 2019 han començat a caminar, aquest dilluns al migdia, amb el president de l’Institut Català de la Cuina, Sergi de Meià, que ha manifestat que “la Llotja és un espai de reflexió sobre el territori, les persones, la gastronomia i el seu futur. Ho veig com un model a seguir per altres territoris”. Sergi de Meià ha explicat, en l’acte d’inauguració d’aquesta quinzena enogastronòmica, que “és positiu agrupar, treure conclusions i potenciar uan meravellosa proposta cultural en tots els sentits. Per a mi, és un plaer participar i donar suport a una proposta sòlida com aquesta”. El president de l’Institut Català de la Cuina s’ha mostrat convençut que “el futur passa per la periurbanitat i per donar a conèixer les possibilitats de cada territori. Cal que dibuixem i pensem el futur per fer-lo brillant i amb un èxit continuat."

L’acte d’arrencada de La Llotja 2019 s’ha fet aquest dilluns al migdia a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, on el mateix Sergi de Meià s'ha encarregat d'elaborar uns bunyols d'escarola amb romesco. L’Escola d’Hostaleria de l’Institut Joan Ramon Benaprès de Sitges ha servit un tast d’alguns dels productes locals que es promocionaran aquests dies. Concretament, l'alumnat de cuina d'aquest centre sitgetà han fet Croquetes de rostit tradicional, Truita de carxofa amb espigalls cruixents, Crema de carbassa i Peix escabetxat.

La Llotja 2019 és una iniciativa organitzada per NODE Garraf, amb la col·laboració d'altres administracions locals. En la inauguració, la presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet, ha manifestat que "comencem els dies més importants del novembre, perquè amb la Llotja podrem veure una representació de professionals del sector i de la qualitat del nostre territori, potenciant el quilòmetre zero, l'enoturisme, els nostres xefs i la importància dels mercats".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon