Nadal 2019

L'actor Quim Masferrer serà el pregoner de la Fira del Gall 2019

Redacció Vilafranca del Penedès 19-11-2019 09:46

L'actor Quim Masferrer serà el pregoner de la Fira del Gall 2019. EIX

La 355a edició de la Fira del Gall se celebrarà els dies 21 i 22 de desembre a Vilafranca del Penedès

L’actor i director d’espectacles donarà el tret de sortida a la tradicional fira el pròxim dijous 19 de desembre

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La Fira del Gall arriba a la 355a edició i, un any més, esdevé una excel·lent ocasió per conèixer el Gall del Penedès, la varietat autòctona reconeguda amb la Indicació Geogràfica Protegida (IGP), i descobrir tot el procés de l’aviram: des de la criança fins a la degustació.
Els dies 21 i 22 de desembre, Vilafranca del Penedès acollirà aquesta fira centenària, on els visitants podran gaudir de la qualitat dels vins negres de la DO Penedès, l’alta gastronomia d’aviram i una programació d’activitats molt completa pensada per a tota la família. Enguany, l’actor, guionista i director d’espectacles, Quim Masferrer, serà l’encarregat de pronunciar el pregó de la Fira del Gall 2019. L’acte serà el pròxim dijous dia 19 de desembre a les 20 h a l’Auditori del Vinseum de Vilafranca del Penedès.

Natural de Sant Feliu de Buixalleu, Quim Masferrer va començar a escriure els seus propis guions de teatre i, l’any 1988, va fundar el Teatre de Guerrilla, del qual actualment n'és el director, actor i autor d’espectacles. Com a guionista, ha treballat en diversos programes radiofònics i televisius de TV3, RAC1 o Catalunya Ràdio i, com a actor, ha participat en produccions com El Club o Caçadors de Bolets. Entre els premis i reconeixements més remarcables que ha rebut, destaquen el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes per la seva trajectòria com a autor de teatre o el Premi ONDAS al millor programa de televisió no estatal pel programa El Foraster, que recentment ha estrenat la setena temporada.

La Fira del Gall és una fira centenària que conserva intacte el valor de la seva història, tot i mantenir una contínua renovació de les seves propostes a cada edició. Per la seva capacitat de relacionar-se amb el territori i fer ressorgir les vivències més personals, Quim Masferrer donarà la benvinguda a una nova edició de la Fira del Gall vinculant la memòria, la història i el patrimoni.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon