Catalunya en Comú

Valoració dels resultats electorals d’ECP al Penedès

Catalunya en Comú Vilanova i la Geltrú 19-11-2019 02:01

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L’executiva del Penedès de Catalunya en Comú vol agrair als 33.657 votants el suport rebut dels electors aquest passat diumenge, 10 de novembre, valorant positivament que ha revalidat els resultats del 28 d’abril al conjunt de les quatre comarques, tot mantenint-se com a tercera força - al Garraf i Baix Penedès- i quarta força -a l’Anoia i Alt Penedès-.  Constaten que  la repetició electoral ha desmobilitzat una part de l’electoral, amb un retrocés de la participació, factor que evidentment els hi afectat, així com, la major competència electoral, a la circumscripció de Barcelona amb la presentació de la formació d’Iñigo Errejón, Mas País.

Valoren amb satisfacció, que una vegada més,  la veu de la ciutadania al Penedès és majoritàriament d’esquerres i progressista.

I en aquest sentit, han volgut destacar i felicitar els bons resultats dels municipis on han passar a ser la segona força, com ara: Cunit, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Cabrera d'Anoia i el Bruc.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon